Mielipiteitä Suomesta Keskustelua elämän eri alueista

Missä viipyy Donetskin kansantasavallan tiedotustoimisto?

Viikot vierivät, kuukaudet kuluvat ja vuodet vuottavat. Missä viipyy Helsinkiin luvattu Donetskin kansantasavallan tiedotustoimisto? Kevättalvella mm. tällä foorumilla 5. kolonnan uljaat urhot Rovaniemen alaosastosta tiesivät kertoa, että Donetskin kansantasavallan Armeijan Pääesikunta oli pyytänyt dosenttia perustamaan Helsinkiin Donetskin kansantasavallan Armeijan Pääesikunnan alaisen Tiedotustoimiston Helsinkiin. Ahdistavaa tämä odottaminen, kun samanaikaisesti joutuu olemaan länsimaisen ja 5. kolonnan edustajien tietojen mukaan valheellisen median varassa Itä-Ukrainan tapahtumien suhteen. Johan-Hemuli, mikä tilanne Tiedotustoimiston perustamisen suhteen on?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Dosentin blogisivuston viimeisin merkintä on päivätty 18.6.
Into joko laantunut tai sitten saanut ukaaseja.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Huono homma, jos into on päässyt laantumaan! Varsinkin nyt, kun olisi jotain "uutisoitavaa". Ellei ole sitten Krimillä Kremlin piikkiin mollukkaa ottamassa.

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Tai sitten pappa Putin ei olekaan ihan tyytyväinen dosentin toimintaan :) Yksinvaltiaiden lakeijojen ongelma on se, että jonain päivänä heidän toimintansa ei enää valtiasta miellytäkään. Silloin jäädään tyhjän päälle.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Toimituksen poiminnat